Login firme   Inregistrare Firma
Turism de afaceri si motivational

Prin departamentul de asistenta turistica, punem la dispozitia companiilor servicii de aranjamente de calatorie profesionala sau de afaceri in tara sau strainatate. Pentru companiile cu volume semnificative, oferim pachete integrate de management al calatoriilor care includ gama completa de servicii de asistenta turistica la preturi speciale, adaptate nevoilor dvs. PlanXpert reprezinta o alternativa profesionista si de incredere fata de personalul administrativ in-house, punand la dispozitia clientilor experienta, know-how, contacte si confidentialitate.

Personalizam activitatile de turism motivational (team building, indoor si outdoor) prin intermediul unor pachete special create, care asigura dezvoltarea culturii organizationale si integrarea eforturilor de marketing, in functie de grupul tinta si individualitatea companiei dvs.Serviciile noastre includ:

• Rezervari hoteliere, in Romania si strainatate.

• Rezervari si emiteri de bilete de avion, pe rute interne si internationale.

• Transport local si international, inclusiv transferuri intre aeroport si hoteluri, rent a car, bilete de tren, etc.

• Meet & greet: personalul nostru multilingv va intampina pe dvs. si clientii dvs. la aeroporturile si garile din Bucuresti, pentru a va asista inca din momentul sosirii in Romania.

• Livrarea documentelor de calatorie in format electronic sau prin curier rapid.

• Servicii asociate calatoriilor, precum obtinerea informatiilor despre vize, climatul social, economic si politic al tarii de destinatie, asigurari de calatorie, asigurari medicale, etc.

• Programe integrate de management al calatoriilor: gama completa de servicii de asistenta turistica la preturi speciale. Putem rapoarte financiare si comerciale lunare, trimestriale, bianuale ÅŸi anuale pentru intreg ansamblul calatoriilor, defalcate pe categorii de servicii achizitionate (bilete de avion, cazari, asigurari, rent-a-car, evenimente etc).